Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Základní otázka zní - komu ty vládnoucí elity vlastně slouží a proč toto prosazují, co zakrývají svojí politickou "korektností" ?

4 0
možnosti
Foto

Ono to není "komu slouží"...to je vývoj...tak jako když v době komunismu bylo vše utažené, další generace rodičů chtěla vše dětem dovolit a výsledkem je bezhraniční výchova, ze které se bolavě probíráme. Podobné je to zde: Velmi citliví lidé neziskovek ale i mimo ně by chtěly práva pro všechny a všechno nechat na svobodné volbě, ale tak svět nefunguje. Je tvořivým napětím mezi určitými principy a svobodnou volbou. A to řada lidí dnes nechce chápat. Politici jsou vlastně v pasti těchto mas lidí. Nejedná se o neziskovky pomáhající v komkrétních problémech (pomoc lidem s rakovinou, zcela konkrétní ochrana přírody apod.), ale ideologické skupiny. Ale nejen ty. Takoví lidé jsou na úřadech. Není v tom zlá vůle, je v tom nějaké velké zapálení pro určitý pohled na svět, který teď naráží na své problematické mantinely. Pokud se budeme nenávitět a podezírat, nikam nedojdeme. Pečlivou formulací "kde to drhne o přirozenost" je jediná šance z tohoto experimentu vyjít s pozitivními inspiracemi, ale nezdevastováni. Jinak - pokud by toho někdo chtěl zneužít (a v malém zneužívá), tak jsou to právě různí narušení lidé a také muslimové. Ti se jen smějí, pohrdají námi a těší se, až převezmou moc nad rozloženou kulturou. A pak samozřejmě Číňané, kteří ale vidí spíše rozklad národní identity (což není xenofobie, ale otázka toho neprodat firmu nečechovi).

3 0
možnosti
SN

:-).........Výborně napsáno i když trochu dlouhé! R^R^R^V

1 1
možnosti
Foto

;-(...já vím, ale už o tom bylo napsáno tolik...chtěla jsem přinést naše praktické zkušenosti s kolegyní Ninou Novákovou. Kéž by byla zvolena do EP včetně Tomáše Zdechovského a k ochraně životního prostředí i Pavel Poc. Ale uvidíme, co je pro lidi důležité.

1 0
možnosti
MT

Zajímavé téma, ale nemám vůli to přečíst. Nešlo by to zkrátit ?

3 0
možnosti
Foto

Istanbul a všechny souvislosti má právě takový rozsah, který není na první pohled zjevný...v tom je právě ten problém...omlouvám se...když tak se k tomu můžete vrátit...

0 0
možnosti
JL

Istanbul, se jmenuje to město na Bosporu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Učím biologii, chemii, zeměpis, výchovu ke zdravÍ, hudební výchovu, letos i kroužek doprovodné kytary. Zároveň jsem (již jen okrajově) poradcem ve zdravém životním stylu a pro léčbu chronických onemocnění. Zpívám, zajdu občas na mši, zatancovat, miluji hudbu, přírodu, příležitostně medituji, maluji, praktikuji jógu a "vím, že nic nevím". Jsem vděčná za život na Zemi. 

Seznam rubrik