Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík za seznámení s přípravou volebního sjezdu.

Byli to právě Pavel Bělobrádek a Marian Jurečka, kteří úspěšně obnovili pozici lidovců v tomto státě po rozbití KDU-ČSL Miroslavem Kalouskem. Vnímám to tak, že Pavel Bělobrádek odchází zbytečně. Ale to musí vědět on sám.

Přes Vaše vyzdvihování Marka Výborného asi bych zatím volil Mariana Jurečku, kdybych byl lidovcem. Marka Výborného asi příště. Já jsem jen kibic a spíše volič. Nevím proč, ale pokud by lidovci zvolili Jiřího Čunka, asi bych lidovce nevolil.

A tak s napětím očekávám, koho si lidovci zvolí do čela, protože prosazování myšlenek Ježíše Krista potřebujeme i v našem parlamentu! Lidovce bych s chutí volil, pokud by stavěli na premisách svobodných, přirozených vztahů, tedy na pozici pravice se sociálním aspektem.

Obdobně očekávám u ČSSD jejich volební sněm a budu sledovat, do jaké míry se vymaňují z vlivu komunistických zrádců a klientelistů ve svojí straně. Také mne bude zajímat, jaký mají vztah ke svým členům, kteří poškodili tuto zemi jako Rath, Ludvík, Chovanec, Hašek, Zimola, Foldyna a řada dalších. ČSSD by měla úspěšně přežít, i když pro její socialistické inženýrství je pro mne nevolitelná.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Já bych volila také Mariana, ale nejsem objektivní, spolupracujeme spolu. Tím více jsme i otevření k sobě právě i ve stínových věcech a to jsem moc ráda, že můžeme jednat zcela na rovinu, nikdy se neurazí a vždy komunikuje, a to že jsem někdy střelkyně ...koho Lidovci zvolí ukáže na to, zda potřebují více leadershit či manažerský přístup, více zkušenost či otevřený prostor, více jistoty a předvídatelnosti postupu nebo nepředvídatelného Ducha. A ukáže se také na tom stav nejen Lidovců, ale i společnosti, tj. co bude kde třeba.

0 0
možnosti
DR

Pokud se nepletu tak na předsedu kandidují tři a tj. Jurečka,Bartošek a Výborný. Hodnocení je asi věcí názoru, je to podobné jako mezi europoslanci, z mého pohledu je ten první takový neutrál, toho druhého když vidím tak mě většinou vstávají vlasy na hlavě a toho třetího bych si v té funkci představit dokázal.

Ale v každém případě ta volba snad bude zajímavější než ta estráda při volbě předsedy na nedávném sněmu ANO anebo ta co bude nyní o víkendu v podání ČSSD. Paradoxně, nejdemokratičtější volbu předsedy měli v poslední době u KSČM kde se utkali dva opravdu silní kandidáti. :-/

0 1
možnosti
Foto

Řekl bych, že jsou všich tři stejní, protože jediný jejich společný program je zaslepené komunistobijectví. Ale Bartoška je nejvíce slyšet.

Ještě jim tam chybí Daniel Herman.

1 2
možnosti
Foto

Čunek u mne zabodoval, když odmítl jako člen vlády uznat samozvané albánské Kosovo, když si Američané potřebovali na srbském území vybudovat velikou vojenskou základnu Bondsteel. https://cs.wikipedia.org/wiki/Camp_Bondsteel

Vybudování amerických základen na cizích územích, na rozdíl od Čunka, by současné lidovecké vedení podpořilo s nadšením.

0 2
možnosti
AR

Zajímavé, ale trochu dlouhé hodnocení.

0 0
možnosti
Foto

Humor. Vždy důležitý. I v době volby předsedy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Učím biologii, chemii, zeměpis, výchovu ke zdravÍ, hudební výchovu, letos i kroužek doprovodné kytary. Zároveň jsem (již jen okrajově) poradcem ve zdravém životním stylu a pro léčbu chronických onemocnění. Zpívám, zajdu občas na mši, zatancovat, miluji hudbu, přírodu, příležitostně medituji, maluji, praktikuji jógu a "vím, že nic nevím". Jsem vděčná za život na Zemi. 

Seznam rubrik