Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Na podzim 2017 naši politici udělali špatný tah, že ještě před volbami odmítli spolupráci s ANO, pokud se nezbaví Babiše. To je zásadní politologická chyba, pane Fialo! Pak jste udělali chybu, že jste utvořili "Demokratický blok". Nic jste s tím nedosáhli! Těmito chybami jste umožnili komunistům, aby nám zde nyní de facto vládli!

V loňském roce bychom měli být vděčni za programy ČT. Byly vynikajícím způsobem připravené! Byly tak kvalitní, jakoby se báli, že je komunisti opět umlčí.

Letos očekávám melu kolem třicátého výročí. Vychovávejme své děti ke skutečnému vlastenectví, evropanství a lidství v souvztažnosti k celému světu! Učme je vzájemné úctě a vzájemné službě v lásce a pravdě!

K významným celospolečenským změnám jsem skeptický. Díky komunistické deformaci po Listopadu utváříme společnost, která není stavěna na svobodných, přirozených základech, ale na sociálním konstruktivismu. Česká pravice zcela selhala! Vytváříme virtuální společnost, vytváříme virtuální zdravotnictví a virtuální školství. Mizí nám autenticita našeho konání. Díky sociálnímu inženýrství nám berou jednu svobodu za druhou. Skutečné osobnosti jsou ve společnosti utlačovány a postupně eliminovány. Vnímám to v medicíně i ve školství. Nejhorší je, že mladí to už přestali vnímat a přizpůsobují se, aby přežili. Z toho bohužel cestu nevidím!

:-)

1 0
možnosti
Foto

R^:-( Až na to, zda měli či neměli jít s ANO souhlasím. Pořád ještě doufám, že ta berlusconizace nebude tak dlouhá, jako byla v Itálii. A nevím, zda by byla stejná či jiný, kdyby Lidovci apod. do vlády šli. To už ani není teď něco, co bych mohla ovlivnit, jsem spíše ráda, že jsou věci čitelnější (a tam kde ne, nebylo by to lepší - např. Marian atd. má v médiích dostatek prostoru a neměl by jako ministr o moc více)...Snad přece jen cesta nějaká je, ale pár jedinců to nevytrhne, nesmíme vyhořet.

0 0
možnosti
Foto

Karma. Je toho hodně, co by příští rok mohl odhalit a narovnat.

0 0
možnosti
Foto

Velký dík za novoroční přání za za nastolená témata.

Přeji Vám vše dobré do Nového roku

1 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Učím biologii, chemii, zeměpis, výchovu ke zdravÍ, hudební výchovu, letos i kroužek doprovodné kytary. Zároveň jsem (již jen okrajově) poradcem ve zdravém životním stylu a pro léčbu chronických onemocnění. Zpívám, zajdu občas na mši, zatancovat, miluji hudbu, přírodu, příležitostně medituji, maluji, praktikuji jógu a "vím, že nic nevím". Jsem vděčná za život na Zemi. 

Seznam rubrik