Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S divokými prasaty je velký problém, už to že požerou spoustu mláďat a vajec drobné zvěře. Nasazení armády bych považoval za racionální. Jenže ta řekne, že na to nemá zákony a udělá na nás tůůůdle ... :-(

1 0
možnosti
Foto

R^ ;-( Právě to dělá...je jasné, že by musel být plán, že v případě vojenského problému, hraničního problému či akutní katastrofy by byli staženi primárně tam, ale to neznamená, že by nemohli pomoci zde...já si připadám jak blázen...máme problém a každý se vyhýbá jeho řešení v praxi a jako berličku si bere právo. Protože kdyby zájem byl, buď by se to vykonalo občansky (tak, jako v 1989 také nebyl žádný zákon na dané konání) nebo rychlou změnou zákonů a vytvořením metodické strategie. Ani jedno se neděje a tak muži prominou....ale je to pro mě velké zklamání od mužů, kteří prostě chtějí sedět v teplíčku a ani když jim žena řekne, že by šla nahánět divoká prasata a i pomohla s odklízením, tak nezvednou svoje zadnice...

1 0
možnosti

Paní Kulhavá, je mi líto, ale obávám se, že jste asi spadla z višně. Domnívat se, že tu politiku vymyslelo ANO s Babišem.......? Na EU si asi netroufáte. Babiš a další, pouze využili nařízení EU. Jinak ta řepka sice hýzdí krajinu, ale proti voltaice a větrným elektrárnám je to detail. A to nemluvím o dopadu do kapsy každého občana.

0 1
možnosti
Foto

Pane Slavíčku, řepka není tématem článku, naopak tam píšu, že je to téma všech zemědělců a není to téma politické u Babiše - tam on je skutečně jen jako jiní zemědělci. To, co je jeho politikou je, jak odmítnul finance Marianu Jurečkovi ohledně kácení v lesích a jeho Dan Ťok spolupráci železnic. Tam to byl problém. A jinak článek už v úvodu hovoří o tom, že kromě toho je potřeba, abychom my se zamysleli nad stavem krajiny a dále je tam hovořeno o akci odchytu divokých prasat. Článek, stejně jako nadpis má tři části.

0 0
možnosti
Foto

Abych vykopla první míč, tak s divokými prasaty a jejich nadvládou v noci v lese jsem se setkala, sestřenice i za dne a trampové i v obrovském měřítku. Jsem ochotna podstoupit nutná dočasná omezení, až by na ně došlo a jsem i ochotna pomoci v bezpečných podmínkách jako naháněč, případně s odklízením.

0 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Učím biologii, chemii, zeměpis, výchovu ke zdravÍ, hudební výchovu, letos i kroužek doprovodné kytary. Zároveň jsem (již jen okrajově) poradcem ve zdravém životním stylu a pro léčbu chronických onemocnění. Zpívám, zajdu občas na mši, zatancovat, miluji hudbu, přírodu, příležitostně medituji, maluji, praktikuji jógu a "vím, že nic nevím". Jsem vděčná za život na Zemi. 

Seznam rubrik