Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

hezké shrnutí, Aleno, souhlasím!

0 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že to redakce vytáhla do "Zaujalo nás." Nejde o článek - jsem jen nástroj pro sdělení. Jde o to, že by mě moc těšilo, kdybychom i v této rovině začali přemýšlet a hledat řešení. Pro nás pro učitele naprosto zásadní, ale pro celou společnost. Protože světy se propojují, karmy se propojují, navracejí a řešení v rámci různých způsobů života (i do genetiky propsané v povaze) nejsou jednoduchá.

1 0
možnosti
RŠS

Aby se madam neotřela o Rusy ale zapomněla na Putina,snad to příště napraví a dostane ještě věší pochvalu od Pražské kavárny ! ! ! st.

1 2
možnosti
Foto

Ruskou hudbu miluji a proti Rusům nic nemám. Jen vnímám, že pokud nemají vytvarovanější zázemí, nelze se opřít o rodiče ve výuce jazyka a dodržování pravidel a tak pokud se najdou (i klidně s Ukrajinci) dva ve třídě, někdy si vystačí. Občas se to stane i s východoasijci, ale ti jsou si více vědomi, že se něco naučit musí. Naopak pokud bychom jako učitelé měli inspiraci, co s tím, tím lépe bychom jim v integraci mohli pomoci.

2 0
možnosti
JJ

J50a10n 46J44í41l23e69k

29. 9. 2018 12:19

Máte tam hodně myšlenek, leč možná přesně jak popisujete tu dobu, tak ten popis odpovídá tomu chaosu. Což není špatně, jen působí chaoticky. S vaším hodnocením dalajlámy se sice neshoduji, ale uznávám, že je to zajímavý člověk.

0 0
možnosti
Foto

Míra komplexity jevů (a tudíž i příčin) s rostoucí globalizací stoupá. Čím dál hůře to bude popsatelné v rámci jednoho článku. To nic nemění na tom, že zjednodušení pomoci-nepomoci nám nepomůže. Je třeba v rámci větších a dlouhodobějších konfliktů a katastrof vědět i jak.

3 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Učím biologii, chemii, zeměpis, výchovu ke zdravÍ, hudební výchovu, letos i kroužek doprovodné kytary. Zároveň jsem (již jen okrajově) poradcem ve zdravém životním stylu a pro léčbu chronických onemocnění. Zpívám, zajdu občas na mši, zatancovat, miluji hudbu, přírodu, příležitostně medituji, maluji, praktikuji jógu a "vím, že nic nevím". Jsem vděčná za život na Zemi. 

Seznam rubrik