Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vinohrady a zažít město jinak, zábory celých ulic včetně rezidentských parkovacích míst. Takže platící rezidenti si užili město jinak a to tak, že město opustili, dokud se ta šaškárna nepřehnala, ti, kteří město neopustili, to museli nějak přetrpět. Proč se akce nekonala například v parku, kde by Automat neobtěžoval místní, nikdo vysvětlit nedokázal. Místní to neorganizovali, na pořádek dohlížela policie, protože přes zábory se nedalo projet, pro místní rozhodně nic skvělého nebo přínosného. Místní se možná dokážou zabavit sami a nemusí jim to nikdo organizovat.

0 0
možnosti
Foto

Díky za informaci, je to k diskusi u vás...u nás na Dívčích hradech to proběhlo krásně a organizovali skutečně občané. Žádný policista. O to větší výzva pro Vás o tom na magistrátu i s lidmi, co to organizovali konkrétně u vás podiskutovat.

0 0
možnosti
PM

K článku o sirotcích, kde nemáte diskusi - pokud máte pocit, že je v téhle kauze vše v pořádku, vezměte si pár sirotků k sobě domů a pak pište blog o tom, jak se vám daří je vychovávat.

Zdá se, že když to nejde s dospělými takzvanými "uprchlíky", zkusíme na V4 sirotky? Nový level propagandy..

0 0
možnosti
Foto

Pane Martíšku, četl jste dobře článek? Ten právě hovoří o tom, kolik otázek je třeba odpovědět, aby to přineslo kýžený užitek i jim...a my věděli, co dělat...hovoří právě o těch problémech.

0 0
možnosti
Foto

I38v24a74n 28V95e52s75e13l91ý

16. 9. 2018 11:15

Jsou to asi tři roky kdy se to u nás připravovalo poprvé. Stalo se, že kdosi u mě zazvonil a mluvil o přípravách a o tom, že mu někdo poradil aby se obrátil na mě s tím, že bych mohl mít fotografie jak to zde vypadalo dříve. Souhlasil jsem, že mu je poskytnu abych si potom všiml na letáčku pořadatele - Auto*mat. Fotografie jsem poskytl (sliby plním), ale protože s důvodem vzniku a názory tohoto sdružení nemohu souhlasit ani v jediné maličkosti neúčastním se.

Zažít město jinak, kdy slovo jinak je v logu vzhůru nohama - nejsem si jist, že bych chtěl něco stavět na hlavu.

Nedávno jsem si půjčil promítačku a prohlédl si filmy z mého dětství koncem padesátých let - na jednom byl dětský den. Bylo tam přesně to co popisujete jen ten podtext byl poplatný režimu, čemu je poplatné "město jinak" nevím (neúčastním se), ale názorům sdružení Auto*mat asi poplatné bude zvlášť když se včera účastnil starosta MČ a předseda strany Zelených (info od souseda), který se jako starosta ani jako zastupitel na magistrátu ani nenamáhal odpovědět na moji připomínku k jím prosazovanému.

1 0
možnosti
Foto

Rozumím a naštěstí jsme to nemuseli řešit. A vůbec nejde o název akce, dokonce ani lidé nemají pocit, že pořádají nějakou akci, která se nějak jmenuje, spíše se potřetí sešli lidé ze dvou kopců a bylo to moc fajn.

0 0
možnosti
  • Počet článků 234
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1360x
Učím biologii, chemii, zeměpis, výchovu ke zdravÍ, hudební výchovu, letos i kroužek doprovodné kytary. Zároveň jsem (již jen okrajově) poradcem ve zdravém životním stylu a pro léčbu chronických onemocnění. Zpívám, zajdu občas na mši, zatancovat, miluji hudbu, přírodu, příležitostně medituji, maluji, praktikuji jógu a "vím, že nic nevím". Jsem vděčná za život na Zemi. 

Seznam rubrik