Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím že by výše uvedení pánové si měli udělat pořádek především doma to za A a za B kdo to financuje?

2 0
možnosti
Foto

No kdo mysliš, že to financuje? Ty a ja.

1 0
možnosti

Problémy Afričanů vznikly ve chvíli, když se tam běloši začali snažit exportovat svoje "blaho."

3 1
možnosti
Foto

Takže před příchodem Evropanů jednotlivé kmeny mezi sebou neválčily, všichni dohromady žili téměř jako v Ráji a kanibalství také nebylo. A Arabové tam také přicházeli jen s poselstvím míru a beze zbraní, že?

2 0
možnosti
Foto

Překotné a chaotické rušení kolonií bylo dílem nátlaku SSSR a komunistů vůbec ve snaze získat vliv ve třetím světě. Jako vše jim z toho vyšel paskvil k neštěstí bývalých kolonií. Jako by nestačil varovný příklad byvší francouzské kolonie Haiti.

3 0
možnosti
Foto

R^ Díky za historické doplnění.

0 0
možnosti

Víte, dávat "peníze na Afriku" je naivismus, myslím, že o tom Zdechovský píše. Afrika je pro Evropu příliš velké sousto, tím více, že k nám míří i muslimové a budou i nadále mít tuhle tendenci. A naše zemička zadlužená, s neustále rostoucím deficitem a neefektivní ekonomikou - ano, ta to zachrání.

3 0
možnosti
Foto

Smysl podle mě má i určitý trend a rovnováha. Mít sen Afriku zachránit je past na přežití a i past ega. Na druhou stranu najít rovnováhu v rámci historie i současnosti má podle mě smysl nejen fyzický, ale i duševní. "Nezáleží, co se stane, záleží, co uděláš." Když jde člověk v rovnováze, vnímá a přijímá a brání se věcem jinak, než když ví, že je z rovnováhy vyosený. To je můj pohled.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS